Pompoen yoghurt parfait
Zin in een luxe toetje? (Of ontbijt of lunch, wij oordelen niet ;) Deze pompoen yoghurt parfait ziet er prachtig uit en zet je bovendien in een handomdraai op tafel. En zo maak je ’em:
Ingrediënten (voor 2 personen)
Voor de pompoen mousse:
- 300 gram geroosterde/gekookte pompoen (afgekoeld)
- 130 gram mango blokjes (diepvries)
- 60 ml ongezoete amandelmelk
- 2 medjoul dadels (ontpit)
- ½ theelepel kaneel
- 1 eetlepel ahorn siroop (of honing)
Overig:
- 250 gram Griekse- of kokos yoghurt
- 60 gram Oot Pumpkin Spice granola
Bereidingswijze
- Meng de ingrediënten voor de pompoen mousse in een blender tot een romig geheel.
- Maak laagjes door eerst de helft van de pompoen mousse in twee glazen te doen, en daarna de helft van de granola en de helft van de Griekse yoghurt. Herhaal dit.
Geniet ervan!
Nog geen granola in huis?
Bestel nu